KNIVE

KJØKKEN - DIN SMAK

DET FINNES UENDELIG MANGE SMAKER, HAR DU FUNNET DIN? MÅLTIDENE ER HVERDAGENS KNUTEPUNKT FOR FAMILIEN. KJØKKENET SKAL GI DEG INSPIRASJON TIL KREATIVITET OG PLASS TIL UTFOLDELSE. DET ER VIKTIG AT KJØKKENET ER PRAKTISK FOR DEG, MED DINE UNIKE PREFERANSER. MED ET FINT OG PRAKTISK KJØKKEN ER DET EN FORNØYELSE Å LAGE MAT TIL HVERDAGS OG FEST.

KTIII

INNSPIRASJON - FRIHETEN TIL Å VELGE

VI ER ALLE FORSKJELLIGE OG VI ØNSKER Å HJELPE DEG Å SKAPE DITT UNIKE HJEM. DRØMMEKJØKKENET HAR MANGE ULIKE MODELLER, LØSNINGER OG UTFØRELSER. VÅR LEVERANDØR AV DRØMMEKJØKKENET HJELPER DEG Å TEGNE DITT KJØKKEN OG GJØRE DIN DRØM OG VISJON VIRKELIG. KANSKJE DU ØNSKER ET ANNET KJØKKEN ENN STANDARD KJØKNENEN VÅRE BIRKA OG STAR, DET ER SELVFØLGELIG HELT MULIG. KANSKJE DU FINNER LITT INSPIRASJON HER.

STANDARD KJØKKEN - BIRKA

ET MODERNE KJØKKEN MED GLATTE FRONTER SOM MYKES OPP AV DE GLATTE AVRUNDEDE KANTENE. KJØKKENET FREMSTÅR SOM RENT MED LEKKRE LINJER. KJØKKENFRONTEN BIRKA FINNES I 15 MALTE UTFØRELSER MED HØYBLANKE ALTERNATIVER, OG MED TO METALLFARGER. DU KAN OGSÅ VELGE BIRKA SKAPDØRER I MASSIVT TRE. MATERIALENE OG FARGEVALG ER MANGE OG DU KAN SKAPE DEN FØLELSEN DU ØNSKER. ET GODT TIPS SOM SER LEKKERT UT ER Å BLANDE SKAPDØRER I ULIKE FARGER OG MATERIALER.

STANDARD KJØKKEN - STAR

Moderne, profilerte skapdører med stram design. Star skapdører passer i moderne kjøkken med klassisk vri. Star skapdører finnes i flere farger, og kan med fordrel fargekombineres eller matches med vitrinedører.

KTIII

HA DET PÅ BADET - HILDE

BADEMØBELET SOM ER STANDARD ER ET MODERNE BADEROMSMØBEL MED RENE LINJER. MØBELET ER PRODUKSERT AV LINN BAD. LINN BAD ER ET NORSK FIRMA SOM HOLDER TIL I VIK I SOGN. MØBELET KOMMER I 3 VARIANTER, 60CM, 90CM OG 120CM.


KTIII

HA DET PÅ BADET - INSPIRASJON

Det er mange tilvalgsmuligheter, her er et knippe utvalg. Her er det bare å drømme seg bort. Når man kommer så langt som å velge baderomsinnredning så vil Comfort Drammen Jensen Varme & Sanitær være der for deg og guide deg. Det er mange muligheter, det være stiler og selve utførelsen av badet.KTIII

Showroom Knive Terrasse

Vi har laget et showroom i forbindelse med leilighetene på Knive Terrasse. Her kan du se standard valg + noen tilleggs valg: gulv, flis, farger på vegg, kjøkkeninnredning, baderoms innredning, garderobevalg og dørvalg. Men det er selvfølgelig også mulig å velge andre produkter fra leverandørene, da med tillegg i prisen. I vårt showroom får du en følelse av hvordan akkurat din leilighet kan bli.

VEGGFARGER

Vi har satt opp tre farger som standard valg, boligtrinn 2: Eggehvit, Tidløs og Vasket Lin. Dette er tre farger som er tidløse og svært inn i dagens trendbilde. Ønsker du en annen farge kan vi selvfølgelig hjelpe deg med dette, med da for et tillegg i prisen.


STANDARD GULV

Den klassiske 3-stavs eikeparketten er standard, eller du kan velge: Eik natur Vanilla med matt lakk, Eik New Arctic Naturell matt hvitoljet, Eik Antikk mørk oljet for tillegg i pris.

Eller du kan går for den mer trendy og klassiske 1-stavs eikeparketten i to ulike farger: Eik Natural Story 138mm eller Eik Natural Story Vanilla 138mm for tillegg i pris.


FLISER GULV

Her kan du velge mellom tre ulike farger, den mørk gråmelert flisen Negro, den lysere gråmelert flisen Grafite, eller den varmere beigemelert Cinza flisen, i str 30x30 og 10x10 i dusj sone. På vegg er 20x30 i hvit glossy eller hvit matt standard.

GARDEROBEVALG

Her har du flust av muligheter når du skal velge fronter. Vi har en oversikt over noen av valgene på vårt showroom. Leverandøren Toram kan kontaktes for ytterligere valg og ”skreddersøm”.


DØRER

Leilighetene leveres med hvit slett dør som standard, denne kan du også få som kompakt dør for tillegg i pris. Eller du kan velge den mer klassiske kompakte døren med profiler, for tillegg i pris. Det er mange muligheter og mange valg som må tas. Vi og våre flinke leverandører skal hjelpe deg/dere så godt vi kan, og skape det hjemmet du/dere ønsker dere.

KTIII